Health Holistic beauty & skincare

3 sunde hverdagsvaner

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Grøn te
Hver morgen når jeg spiser morgenmad drikker jeg en kop grøn te med citron smag (oftest den fra Pickwick). Det siges at grøn te kan nedsætte risikoen for kræft, ledegigt og forebygge alzheimer’s. Desuden kan blot 2 kopper grøn te, give dig samme mængde C-vitamin som ét glas appelsinjuice.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Vand
Jeg sørger for at prøve at drikke masser af vand hver dag. Vi ved alle hvor sundt det er, og jeg kan tydeligt mærke på min krop hvis jeg ikke har fået nok vand i løbet af dagen = hovedpine og tør og træt hud. Så masser af vand bliver der drukket hver dag, for at holde styr på at “få nok” vand, har jeg fået mig en lille sjov app på mobilen der hedder “Plant Nanny”. Her indtaster du forskellige dataer om dig selv, og så skal du huske at “vande din plante” aka. dig selv hele dagen 😉

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mandeolie
Hver dag, morgen og aften bruger jeg mandelolie istedet for creme. Dette gælder både til hoved og krop. Jeg har i maaange år prøvet alverdens cremer, renseprodukter osv. osv. men er kommet frem til en beslutning med mig selv om at prøve at skåne min hud så meget som muligt og ikke bruge alverdens cremer og produkter, som jeg egentlig ikke ved hvad egentlig indeholder. Mandelolie er rigtig godt imod irriteret/tør hud og er meget skånsom for huden. Jeg er blevet 100 % fan af olier, og bruger både mandel- og kokosolie flittigt!

Det var mine 3 sunde hverdagsvaner – hvad med jer derude, har I nogle vaner som gør jer lige dét ekstra sunde i hverdagen? 🙂

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Julie Mænnchen
    August 4, 2015 at 21:13

    Grøn te er også bare så lækkert! 🙂

  • Leave a Reply