Health

30 dages yoga challenge

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 10.04.22I går opsagde jeg, som sagt, mit fitness medlemsskab i Fitness World (efter at have været medlem i over 3 år tror jeg, men med alt for mange on-and-off tider), var jeg simpelthen bare gået død i det. Istedet for vil jeg (og min kæreste) nu prøve at gå og løbe en masse ture udenfor, og samtidig også få en masse frisk luft derved. Derudover har jeg besluttet mig for at prøve at lave en
30 dages yoga challenge
!

Jeg er startet i dag, og jeg følger serien ‘yoga with Adriene‘. Jeg synes at hun er rigtig god og dejlig sjov og afslappet. Hvis der er nogen derude som vil være med på udfordringen, og måske få en ny god yoga vane implementeret, så hop endelig med på udfordringen og skriv hvordan det går for jer.

Jeg har tidligere dyrket yoga i et år og så har jeg gået til dans i 14 år, så jeg er lidt inde i det med smidighed. Men jeg har holdt pause i virkelig lang tid fra alt hvad der har med smidighed at gøre, så jeg vil virkelig gerne ind i rutinen igen, og blive mere smidig.
So now it is!

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 10.04.53

Skærmbillede 2016-02-29 kl. 10.05.11

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply