Inspirering people

A NEW DESK AND A CALENDAR

Jeg fik et skrivebord i fødselsdagsgave, og har nu fået lavet mig et lille ‘mini kontor’ i stuen herhjemme, hvor jeg kan sidde og lave lektier og skrive blog indlæg. Jeg elsker det! Og prøv lige at se hvor fint det er. Skrivebordet fandt jeg på en hjemmeside der hedder unoliving.com, som jeg synes har utrolig mange fine møbler.

/ I got a new desk for my birthday, so now I’ve made a little ‘mini office’ in our living room, where I can sit and make homeworks and write blog posts. I love it! And just look at how pretty it is. I found the desk at a homepage called unoliving.com, which I think have a lot of beautiful furnitures.

Og på bordet ligger der selvfølgelig min elskede Atelier Aarhus kalender! Den er jeg virkelig blevet glad for, og bruger den trofast hver evig eneste dag til at holde styr på mine aftaler og to-do lister.

/And on the table lies, of course, my lovely Atelier Aarhus calendar! I’m truly loving this one, and I use it every single day to keep track on my schedule and my to-do lists. 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    EVERYDAY HAPPINESS - CAMILLA TROMBORG
    April 3, 2017 at 5:30

    […] mine dejlige forældre og søster, fik jeg det fineste skrivebord, som jeg er så så glad […]

  • Leave a Reply