Environment

A SUSTAINABLE TOOTHBRUSH

Jep, så kom tiden til at jeg skulle have en ny tandbørste. Og da jeg er igang med at prøve at gøre mit liv så bæredygtigt og miljøvenligt som muligt, så tænkte jeg, at jeg skulle kigge efter en mere bæredygtig tandbørste, som ikke var lavet af plastik.

Og så var det at jeg faldt over denne tandbørste i min lokale Helsemin butik, og den er fuldstændig bæredygtig – og så er jeg også bare ret vild med trælooket på den, synes det er meget fint.

Så bare et lille godt tip hvis I står og skal have en ny tandbørste! Denne kostede 39,-, og en standard plastik tandbørste koster ca. 22-26,-, så man giver lidt ekstra for den, men det vil jeg nu også gerne.

Kan I alle have en rigtig dejlig søndag! Jeg er igang med at filme en lille weekends vlog til jer, som meget gerne skulle komme op i morgen.

The time came and I needed a new toothbrush. And I’m working on trying to make my life as sustainable and environmentally friendly as possible, so I thought that I should look after a more sustainable toothbrush, which wasn’t made out of plastic.

And then I fell over this toothbrush from my local Helsemin shop, and it is completely sustainable – and then I just really like the wood look that it has. 

So just a little tip if you are in need of a new toothbrush! The price for this one was 39 Danish kr. and a regular plastic toothbrush costs 22-26 Danish kr., so you pay a little bit more for it, but I’m more than willing to do that. 

I wish you all a wonderful Sunday! I’m currently filming a little weekend blog for you, which should be up tomorrow.

Read also: Environmentally Friendly Products 

Read also: Knit Your Own Dishcloth

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    10 WAYS TO CUT DOWN YOUR PLASTIC USE - CAMILLA TROMBORG
    December 14, 2017 at 12:25

    […] Use a bamboo toothbrush Ditch the plastic toothbrush and buy bamboo toothbrushes instead, which can be composted after they are used […]

  • Leave a Reply