Happiness

A Wonderful Fall Vacation

Jeg har virkelig haft en SKØN efterårsferie, men nu er den kommet til en ende. Jeg har malet på keramik med min mor og søster, været i Tivoli med dem og se den flotte Halloween udsmykning, været i spa med min mor, spist hjemme hos min kærestes forældre, været i Malmø med min lillesøster og i går afsluttede min kæreste og jeg ferien med lidt træning, en masse serie-kigning (The Night Of, HBO), en gå tur med varm kakao og en gang thai take-away, bestemt en helt i orden søndag. Har I haft en god ferie derude?

skaermbillede-2016-10-24-kl-09-26-52

I have truly had a WONDERFUL Fall vacation, but now it has come to an end. I have painted on ceramics with my mom and sister, walked through Tivoli together with them to see the beautiful Halloween decorations, been in spa with my mom, had dinner at my boyfriends parents, been to Malmö with my littlesister and yesterday my boyfriend and I ended the vacation with some training, a lot of tv-serie watching (The Night Of, HBO), a walk outside with some hot cocoa and some thai take-away for dinner, a very good Sunday. Have you had a good vacation?

skaermbillede-2016-10-24-kl-09-27-02

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply