Copenhagen Food

CAFÈS TO VISIT IN COPENHAGEN

Jeg har en del caféer jeg gerne vil besøge i København, som jeg har skriblet ned når jeg har set billeder af diverse steder og lækkert mad på Instagram. Og ligesom med min bog liste, og min dokumentar liste, så tænkte jeg at det kunne være til inspiration for nogen af jer derude.

Har I prøvet nogle af stederne? Og hvad syntes I? Og, har I andre caféer og restauranter som man bare må prøve her i København?

1. Souls Cph

Billedet er fra @soulscph ‘s Instagram.
Her skal jeg heldigvis snart ind, jeg skal nemlig derind på min fødselsdag denne måned med min familie og kæreste, og jeg glæder mig så meget! Det er en ren plantebaseret restaurant, og ud fra de billeder jeg har set på instagram, så ser deres mad bare så lækkert ud! Jeg håber at min familie og kæreste bliver mindst ligeså begejstret for maden, som jeg tror at jeg gør 😉

Melchiors Plads 3, 2100 København Ø

2. Hope Bar

Billedet er fra @hopecph ‘s Instagram.
Igen igen, så har vi fokus på en café (ligesom alle de andre i denne post) som har fokus på sund og lækker mad. De har både wraps, burgers, sandwich, salater, juice og smoothies og meget mere.

Larsbjørnsstræde 7, 1454 København K

3. California Kitchen

Billedet er fra @californiakitchen ‘s Instagram.
Ja, jeg behøves vel ikke gentage mig selv, men igen sund og lækker mad i et væld af farver.

Nørrebrogade 12, København

4. Café Feel Good

Billederne er fra placeringen Café Feel Good på Instagram.
Igen, et væld af fine farver og masser af sundhed.

Nørre Farimagsgade 55, 1364 København K

I’ve a lot of cafés that I want to visit in Copenhagen, and I’ve been scribbling it down every time I’ve seen some pictures of some nice places or delicious food on Instagram and other places. Just like my book list, and my documentary list, I thought that I would share this with you and it might give you some inspiration.

Have you tried any of the places? And what did you think of it? Or, do you have any other cafés or restaurants that one just have to try in Copenhagen?

1. Souls Cph 

Picture from @soulscph on Instagram.

Luckily I’m going to visit this place soon, because I’m going there for my birthday this month together with my family and boyfriend, and I’m so excited! It’s a completely plant based restaurant, and by the look of the pictures I’ve seen on instagram, then there food look amazing! I hope that my family and boyfriend are going to be just as happy about the food, as I think I am 😉

Melchiors Plads 3, Copenhagen

2. Hope Bar

Picture from @hopecph on Instagram.

Once again, this café focuses on (just like the rest of the cafés in this post) on healthy and delicious food. They have wraps, burgers, sandwiches, salads, juices and smoothies and much more.

Larsbjørnsstræde 7, Copenhagen

3. California Kitchen

Picture from @californiakitchen on Instagram.

Well, I do not have to repeat myself, but once again healthy and delicious food in a lot of different colors.

Nørrebrogade 12, Copenhagen

4. Café Feel Good

Picture from the location Café Feel Good on Instagram.

Once again, so many beautiful colors and filled with healthy food.

Nørre Farimagsgade 55, Copenhagen

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    CAFÉ RECOMMENDATION - SOULS CPH - CAMILLA TROMBORG
    March 31, 2017 at 5:01

    […] Read also: Cafés to visit in Copenhagen […]

  • Leave a Reply