Inspiration

Calming colouring – terapi? eller bare hyggeligt

1

Nu har jeg længe og gået og kigget på de der ‘Calming Colouring’ bøger, som efterhånden er alle vegne, så jeg blev lige nødt til at hapse en med hjem forleden (købte nedenstående i Søstrene Grene for ca. 50,-). Der har været meget snak omkring at ved at sidde og farvelægge disse forskellige mønstre, kunne man afstresse sig selv og nogle har nærmest kaldt det for ‘terapi’. Dog er der andre der mener, at ligefrem at kalde det terapi, er lige at tage skridtet lidt for langt (læs selv artiklen her).

Ikke desto mindre, så synes jeg nu at det er hyggeligt. Så det er skam ikke fordi jeg har behovet for at ‘afstresse med terapi’, men mere at det er noget hyggeligt kreativt at foretage sig (uden at man skal tænke for meget, udover at holde sig indenfor stregerne selvfølgelig).
Når det så er sagt, så kan jeg godt se at jeg måske ikke har været helt tålmodig nok med at holde mig indenfor stregerne (se nederste billede), men synes nu alligevel det bliver noget så fint når man finder en fin farveskala og sætter sammen.

2Du kan få ovenstående malebog i Søstrene Grene, men den kan også fås lige her hos Bog&Ide.

3(*Indlægget indeholder affiliate links)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply