Inspirering people

Cashmere i garderoben

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 12.51.29

Jeg har købt min første cashmere bluse. Og nøj. Den er så behagelig og blød og rar og det hele. Det er ikke min sidste. Men, de er jo dyre sådan nogle. Heldigvis fandt jeg denne på tilbud til 600,- i Sparkz den anden dag, så der slog jeg til.

Jeg har for nyligt tømt godt og grundigt ud i alt det tøj jeg ikke bruger. Alt det tøj skal så sælges på loppemarked snart!

Jeg har i mange år købt tøj, som jeg tænkte at jeg ville komme til at gå i. Men, jeg må ærligt indse at jeg bare ikke er sådan en der går i det nyeste eller det mest farverige tøj.
Men, det betyder også, ved at have indset det, at jeg nu har fundet ud af hvad der fungerer for mig og hvad jeg gerne vil bruge mine penge på.
Behageligt og ret neutralt tøj – det er det jeg altid vender tilbage til, og det er det jeg føler mig bedst tilpas i. Og, det er jo det vigtigste.

Sort, hvidt, gråt.
Det er nok mine yndlingsfarver, når det altså gælder mit tøj. Så det er hvad fokus vil ligge på. Og så vil jeg begynde på ikke at købe tøj så ofte, men når jeg så tilgengæld køber noget, vil jeg gerne købe noget af bedre kvalitet, som jeg så bliver rigtig glad for på lang sigt.

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 12.51.53

Har I fundet ud af ‘jeres stil’? Eller eksperimenterer I stadig?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply