Inspirering people

CHRISTMAS HOLIDAY FEELINGS

Så er julen ved at være ovre, dog er der stadig ferie og det er skønt. Jeg blev sørme syg henover julen, og brugte meget af juleaften på at pudse næse – skønt. Dagen efter var jeg meget syg, så der lå jeg hele dagen på sofaen og så SKAM samen med min mor og søster (hvilket dog også var rigtig hyggeligt). I går var jeg til julefrokost med min familie, og senere i dag står den på Tivoli tur med min familie og min kærestes familie, simpelthen så hyggeligt.

Jeg håber at I havde en skøn juleaften, og nogle dejlige juledage, og at I har brugt dem sammen med dem I holder af.
På billederne kan I blandt andet se den fineste nye elkedel jeg har fået, samt en fin lille guld te ske/lukker, og derudover har jeg fået nogle skønne bøger og en masse andet godt.

Christmas is about to be over, yet it is still Holiday, which is lovely. I got sick during Christmas, and spend most of my Christmas eve sneezing – wonderful. The day after I was sick as well, so I laid on the couch the entire day and watched the Norwegian tv show SKAM together with my mom and sis (which was really cozy). Yesterday I had a Christmas lunch with my family, and later today I’m going to Tivoli with my family and my boyfriend’s family. 
I hope that you all had a wonderful Christmas, and some lovely Christmas days, and that you spend them with those that you care about. On the pictures you can see the finest new electric kettle which I got, and a little golden tea spoon/closer, besides that I got some wonderful books and other lovely stuff.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply