Inspirering people

DAC, København rundt og Foderbrættet

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 09.11.24(DAC’s Studio Mumbai udstilling)

Jeg havde den hyggeligste dag med min bedste veninde forleden! Først spiste vi kage og drak te hjemme i hendes nye fine lejlighed (som jeg er elle vild med!). Så gik vi en laaaaang tur ud til Dansk Arkitektur Center (DAC) for at se deres nye udstilling Studio Mumbai (som er gratis om onsdagen fra 17-21). Dog blev vi en smule skuffede, for der var kun 2 rum, så det var ikke ligefrem den største udstilling. Bagefter forsatte vi vores laaaange tur, og travede hen til Foderbrættet (Vesterbrogade) og fik de lækreste hotdogs! Det var vores første tur på Foderbrættet, men stemningen og betjeningen var simpelthen så hyggelig – og så var det bare noget virkelig lækkert mad, helt sikkert ikke sidste gang at jeg besøger det sted.

Alt i alt en virkelig hyggelig dag, og da vi kom hjem tjekkede vi lige vores gå rute ud, vi havde gået 6,5 km! Der er intet meget bedre end at gå ture og udforske København. Jeg elsker København, og jeg elsker at opdage nye steder og bare nyde hvor smuk København er. Jeg glæder mig især til at gå flere ture og cykle rundt når vejret bliver varmere.

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 09.11.33

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 09.11.51(Den Sorte Diamant by night, så fint)

Skærmbillede 2016-02-19 kl. 09.12.08(Hotdogs og fritter på Foderbrættet)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply