Happiness Videos

Den perfekte afslapningsdag

Skærmbillede 2016-02-25 kl. 13.31.33

I går lavede jeg en lille video igen-igen (for jeg synes virkelig det er sjovt at hyggeligt at filme og sammensætte små videoer!). Denne video handler om hvad jeg elsker at gøre for at slappe af og have den perfekte afslapningsdag. Jeg synes det er noget af det vigtigste at huske at tage tid til at slappe af, det kan være at slappe af for sig selv, være sammen med sine venner, gå en tur – hvad end der nu gør, at man føler sig mere afslappet. Det er vigtigt at huske at tage sig tid til disse ting, da man så har meget mere overskud! Jeg er tusinde gange mere klar i hovedet til at lave nogle lektier eller en opgave, hvis jeg også husker at slappe af i løbet af dagen. Jeg duer ikke til at skulle noget hele dagen, jeg har brug for at slappe af og får dermed mere energi og overskud når jeg husker at gøre dette.
De perfekte afslapnings og hyggedage for mig indebærer:

  • En dejlig kop (grøn) te og nogle gode snacks (min favorit te er grøn te med citron fra pickwick, som vist i videoen)
  • Se youtube videoer eller se en god film eller dokumentar
  • Læse en god og spændende bog
  • Være sund og pleje min krop
  • Bruge noget tid sammen med de bedste i mit liv – kæreste, familie, venner.
  • Selvforkælelse, i form af hud og kropspleje

Jeg håber at I kan lide videoen, lad mig endelig vide hvad I synes om den! Og så ville jeg elske at høre hvordan I bedst slapper af og hvad I helst bruger jeres tid med!
Rigtig god dag!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply