Personal

DESK DREAMS AND LIFE UPDATE

Jeg er tilbage! Jeg har endelig fået afleveret mine to eksamener (Public Relations og Social Media Management), og er lykkelig, for jeg starter først skole igen i starten af februar, det er altså lidt vildt. Jeg har så mange ting jeg gerne vil nå, folk jeg vil se, osv. osv. Så det er skønt at have hele januar helt fri til alt dette. Jeg skal lige på arbejde hele weekenden, og mandag aften, men så er der juleferie!

Men, tænkte jeg lige ville komme med en mindre update, nu hvor jeg ikke har været aktiv herinde i alt for lang tid. Lige for tiden går jeg og drømmer om at lave et lille ‘mini kontor’ herhjemme. Pt. sidder jeg nemlig ved vores spisebord og laver lektier osv., hvilket egentlig også fungerer fint nok, men jeg vil enormt gerne have et lille sted hvor jeg kan sidde og føle mig ekstra produktiv, og som dermed kan være mit lille arbejdssted. Så jeg skal snart have købt mig et lille skrivebord (har allerede et i tankerne), og så have købt mig en stol dertil, og det er sådan set det. Så skal det måske dekoreres med et lille lys, og min kalender skal fast ligge på bordet. Ja, jeg har visualiseret det hele for mig, og tror at det bliver skide godt.

Nu til mine januar planer, for jeg har allerede mange ting jeg gerne vil, og tænkte at noget af det måske kunne inspirere jer, så dem får I her:

– læse ‘Better than Before’ af Gretchen Rubin
– læse ‘Harry Potter and the Cursed Child’ af J.K. Rowling
– læse ‘Linchpin’ af Seth Godin
(som I nok kan se, så får jeg ikke læst alle de fritidsbøger jeg gerne vil normalt når jeg studerer, så der skal pløjes bøger igennem nu)
– se Normann Copenhagen på Østerbro
– på Glyptoteket
– på Lousiana Museum
– få set en masse veninder
– på Cousins med min mor
– i genbrugsbutikker med min veninde, som lige har fået lejlighed
– få gået en masse ture
– undersøge hvor meget en altan vil koste at få lavet
– så småt begynde at forberede bachelor projekt

I’m back! I’ve finally handed in my two exams (Public Relations and Social Media Management), and I’m so happy, because my school first begin once in February again, it’s crazy. I have so many things I want to do, and people I want to see etc. So it’s absolutely wonderful to have all of January free for this. I just have to work all weekend and on Monday evening, and then it’s Christmas Holiday!

But I thought I would update you guys, since I haven’t been very active in here lately. At the moment I’m dreaming about making a little mini office in our apartment. Currently I’m just sitting at our Dinning table when I make homeworks etc., which is also working fine, but I really want a little place where I can just sit and feel extra productive, and which can function as my little working space. So soon I’m going to buy a little desk (I have one in my mind), and a chair for it, and that’s it. Maybe a little candle, and my calendar by the table. Yep, I’ve been visualizing this for myself, and I think it’s going to be so good.

Now for my January plans, cause I already have a lot in my mind, and I thought I would share it with you guys, if you could find any inspiration in it: 

– read ‘Better than Before’ by Gretchen Rubin
– read ‘Harry Potter and the Cursed Child’ by J.K. Rowling
– read ‘Linchpin’ by Seth Godin
(as you can see, I never get to read all my hobby books when I study, so I want to read a lot of them now)
– see Normann Copenhagen on Østerbro
– go to Glyptoteket
– visit Lousiana Museum
– see a lot of my girlfriends
– on Cousins with my mom
– in recycling stores with my friend, who just got her own apartment
– go for a lot of walks 
– investigate how much a balcony would cost
– slowly begin preparing for the bachelor project

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply