Copenhagen

Det Lille Fællesskab

I går var min mor og jeg forbi en lille café/butik der ligger i Vanløse. En lille skæv og spøjs, rigtig øko-style café, ved navn “Det Lille Fællesskab” på Jernbane Allé. Hver onsdag låner Københavns Fødevarefællesskab noget af bixen og bruger til at sælge deres frugter og grøntsager. Jeg overvejer egentlig at melde mig ind i KBHFF, for jeg syntes at konceptet er skide genialt. Tror dog lige jeg venter til at jeg er startet på studiet igen, og ser hvor meget tid jeg har tilovers også.

Er der nogen af jer der har kendskab til, eller er medlem af KBHFF? 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min mor og jeg fik nogle dejlige kolde drikke fra Bornholms mosteri!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply