Personal

Det store malerprojekt

IMG_6833 IMG_6857

I weekenden gik det store malerprojekt igang, og vi har heldigvis fået hjælp fra både min kærestes ven og mine forældre, så vi er allerede nået rigtig langt på blot 3 dage. Jeg glæder mig sådan til at vi er helt færdige med at male, og vi kan komme videre! Jeg har planer om at tage nogle før/efter billeder og vise dem til aller sidst, når vi har fået indrettet hele hytten 🙂 Som I kan se på billederne har vi jo taglejligheden, hvilket også betyder skrå vægge, og jeg syntes at de er så hyggelige!
Men her er et lille smugkig på hvordan det går frem af!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Kristina // Frøken Lyngsø
  May 28, 2015 at 6:33

  Sikke det allerede har pyntet! Jeg elsker ellers farver og masser af dem, men jeg er noget kedelig og konservativ når det kommer til farven på væggen 🙂
  Vh Kristina

  • Reply
   Camilla
   May 28, 2015 at 11:33

   Jeg er generelt meget sort-og-hvid-fan, men der må godt komme lidt farver ind i former af nips og pynt hos mig 😉 men ja, væggene foretrækker jeg altså også helt neutrale 😀 så kan man altid lege med alt det andet!

  Leave a Reply