Personal

Eksamener og karrieretanker

Skærmbillede 2016-01-06 kl. 08.32.46

Så blev min eksamen i Business English afleveret hertil morgen. Så nu er der kun 2 eksamener igen i dette semester, skønt! (selvom jeg frygter den sidste, det er altså et svært fag, så der skal terpes). Jeg har længe gået og tænkt over at jeg egentlig ikke helt ved hvad jeg gerne vil arbejde med – når den tid engang kommer og jeg bliver sluppet fri fra studierne og kommer ud på arbejdsmarkedet. Men, jeg tror jeg begynder at få en snert af hvad det er der virkelig interesserer mig. Jeg kan lide at skrive artikler om begivenheder, steder, ting at opleve, og derudover synes jeg at det med branding og PR er enormt interessant.

Jeg er for nyligt begyndt at arbejde frivilligt hos oplevbyen.dk, hvor jeg skriver små artikler om hvad der sker i København. Derudover er jeg blevet ansvarlig for nogle af deres sociale medier (Twitter og Facebook).
Jeg har altid elsket at skrive, tage billeder og vise både billeder og tekst – og jeg tror virkelig det er i den retning at jeg skal gå karrieremæssigt, for det er virkelig noget jeg brænder for. Drømmejobbet ville være noget med at kunne rejse rundt i verden og opleve og skrive og berette og dokumentere det – det kunne jo være fantastisk!

Lige nu er jeg stadig kun halvvejs i min bachelor, og jeg har også planer om at skulle have en kandidat uddannelse efterfølgende. Men jeg vil også så meget andet. Jeg vil gerne tage kurser om PR og kommunikation. Jeg vil også gerne tage kurser omkring sundhed og ernæring. Jeg ville også gerne være rejseleder. Der er stadig så utrolig mange ting jeg vil. Og der er jo intet andet at gøre, end at følge sit hjerte og gøre det man har lyst til – for ellers ender man i hvert fald ikke der hvor man gerne vil.

Hvilke tanker har I om fremtiden? Er I helt sikre på hvad I vil og hvad I vil være? Eller har I også svært ved at finde ud af det? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply