Personal

En helt almindelig tirsdag

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 10.06.14

Så i dag stod jeg op kl. 6.40 (som altid, da min kæreste skal på arbejde kl. 8). Så spiste vi lidt morgenmad og så min seje onkel blive interviewet til et nyt TV program der hedder ‘De Ukendte’, se det her.

Så tørbørstede jeg hele kroppen, og smuttede i bad og eksfolierede hele kroppen med en gang body scrub. Så lavede jeg mig en kop te, tændte mit nye duftlys fra IKEA (vanilje duft – så godt!) og gik igang med at læse lidt lektier til forelæsningen senere i dag (Corporate Communication – som jeg allerede tror er mit nye yndlingsfag!).

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 10.06.49

Nu mangler jeg 6 siders læsning inden forelæsningen kl. 15.20. Og inden da, skal jeg have skrevet lidt på en ny artikel til Oplevbyen.dk, spist lidt frokost og så skal jeg mødes med nogle piger, for at sælge nogle af mine bøger fra sidste semester.

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 10.07.13

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 10.07.31

En helt normal, stille og rolig tirsdag.
Jeg er ret vild med, at vi ikke har særligt mange timer dette semester. Vi har masser af fritid, og hvis man bare strukturerer sin tid godt nok og får læst sine lektier – så har man masser af tid til andre spændende ting også.
Rigtig god dag til alle derude!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply