Copenhagen

En kold, men dejlig dag

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torvehallerne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Torvehallerne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jorck’s passage

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

IKEA

I går var en kold, regnfuld og grå dag, men ikke mindst, var den alligevel dejlig. Jeg mødtes med en af mine veninder, og så spiste vi frokost i Torvehallerne (Bánh mi daily by LêLê), som lavede lækre (og lidt stærke) vietnamesiske baguettes. Og ellers tullede vi lidt rundt i København og kiggede i butikker. Derefter tog min kæreste og jeg i IKEA, og gik i fuld gang med store-indretnings-indkøb! Vi skal derud igen på søndag og købe flere møbler. Jeg glæder mig sådan til at få det hele på plads! Alt vi mangler nu, er bare møbler og så kan vi i princippet flytte ind derefter 😀

(Billederne er forresten taget med mit helt nye kamera, som jeg lige har købt; Olympus Pen E-PL7, og jeg er allerede vildt fan! Det er lille, praktisk og tager rigtig fine billeder!)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply