Travels

En kop for hvert land

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min mors kusine har været i rigtig mange lande, og hun samler på små teskeer fra hvert land hun er i. Det synes jeg er den sødeste og fineste lille tradition at gøre, så for lidt over 1 år siden besluttede jeg mig for at gøre det samme – bare med kopper. Lidt ærgerligt at jeg først startede for et år siden med at samle på kopper, for ellers ville jeg jo have maaange flere end jeg har nu 😀 men sådan er det! Man skal jo starte et sted.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…Paris i foråret 2015 sammen med mine bedste veninder!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…Korsika sommeren 2014 sammen med min mor, far og søster

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…Lanzarote sommeren 2014 sammen med min kæreste og hans familie

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Barcelona sommeren 2015 sammen med min kæreste

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

…Jeg var i Berlin vinteren 2013 sammen med min gymnasieklasse, der fik jeg ingen kop med hjem – men da min mor og søster var i Berlin i Juni købte de denne med hjem til mig 😉 lidt snyd, men jeg har dog været i landet selv

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Og den obligatoriske “hjem kop”, København selvfølgelig! 🙂

Har I nogle sjove, spøjse eller hyggelige ting I laver eller køber når I er ude og rejse? 

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    En ny kop | CAMILLA TROMBORG
    October 20, 2015 at 8:56

    […] har fået en ny kop! Som nævnt tidligere (i dette indlæg), så er jeg begyndt at samle på kopper fra hvert land jeg har været i. Så da jeg forleden var i […]

  • Leave a Reply