Travels

En ny kop

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har fået en ny kop! Som nævnt tidligere (i dette indlæg), så er jeg begyndt at samle på kopper fra hvert land jeg har været i. Så da jeg forleden var i Malmø (Sverige) med min familie, måtte jeg jo lige snuppe en kop med hjem. Jeg har været i Sverige maaaange gange nu, men jeg er jo først for nyligt begyndt at samle på “lande kopper”, så der måtte lige en med mig hjem.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det blev så til denne lille hyggelige kop med små elge på – en rigtig svensker kop 🙂

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Julie
  October 21, 2015 at 7:23

  Hvor er det bare en sød kop! At samle på “lande-kopper” er en virkelig sød ide! 🙂

  • Reply
   Camilla Tromborg
   October 21, 2015 at 9:58

   Ja synes også at det er så hyggeligt, bare det at samle på “et eller andet” fra hvert land man er i, og så tage det med hjem som et minde, det er nu rart 🙂

  Leave a Reply