Health

en søndag fyldt med ren velvære

Skærmbillede 2016-01-31 kl. 13.18.27(ovenstående billede er lånt fra Frederiksberg svømmehals hjemmeside)

I dag har jeg  været i kurbadet i Frederiksberg Svømmehal sammen med min kære mor. Det er virkelig noget af det dejligste og mest afslappende, og man har det så skønt bagefter. Der var lidt mange mennesker i dag, så der var ikke plads til at vi kunne prøve saunagus i dag. Men vi fik både ligget i salt mineral vand, gode saunaer, dampbad og massage stol – så skønt!
Der er intet bedre end ro, afslapning, gode dufte og velvære – jeg elsker det!

Bagefter tog vi hen på ‘Green Kitchen’ på Godthåbsvej og spiste lidt frokost, og nu sidder jeg herhjemme under dynen og har lige drukket en kop te og er mildest talt ved at falde i søvn, er helt afslappet.

Så nu tror jeg at jeg vil slappe lidt og læse en bog og måske sove lidt, og så er jeg også klar til i aften hvor jeg skal hjem til min veninde og spise, hun har nemlig fødselsdag og hun har fået ny lejlighed!

Skærmbillede 2016-01-31 kl. 13.15.39

Skærmbillede 2016-01-31 kl. 13.16.10

Rigtig god søndag til alle! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply