Personal

En travl maj måned

DSC_0010

Pyha. Maj har nok været en af de mest travle måneder for mig, nogensinde. Maj startede ud med at jeg læste op til eksamen, så døde min kære oldemor og vi skulle til begravelse på Bornholm for et sidste farvel. 2 dage efter jeg kom hjem derfra havde jeg en 2-dages eksamen. Natten efter jeg afleverede den eksamen, skulle jeg flyve til Paris sammen med mine bedste veninder, hvor vi havde en lille mini-ferie på 3 dage. 1 dag efter jeg kom hjem fra Paris, skulle jeg op til en 4 timers skriftlig stedprøve. Dagen efter den eksamen, overtog min kæreste og jeg vores lejlighed. Så skulle der ordnes lejlighed, og de sidste 2 dage har jeg så været igang med endnu en eksamen, som jeg afleverede hertil morgen. Pyha, siger jeg lige igen.

Maj har været stressende, forvirrende, sørgelig, glædesfyldt, nervepirrende – det hele! Alt!
Nu mangler jeg kun én eksamen, og så har jeg sommerferie 🙂 men først, står den altså på mere lejligheds istandsættelse igen i morgen og så en omgang arbejde på søndag.

Hvordan har jeres Maj måned set ud?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply