Personal

en travl men spændende uge

loppemarked2(billedet er taget fra Nørrebrohallens loppemarked, Antik & Genbrug’s facebook side)

Jeg har en tralv, men også særdeles spændende uge foran mig, den ser således ud:

Mandag: (i dag) har jeg læst lektier til dagens time, skal til time 14.25 og i aften skal jeg ud og fejre min mormors 70 års fødselsdag med min familie.

Tirsdag: jeg har tilmeldt mig et yoga hold nede i Fitness World, så skal jeg have læst flere lektier, eventuelt skrevet nogle artikler til OplevByen og om aftenen skal jeg spise hjemme hos min kærestes forældre og så skal vi ud på mit gamle gymnasium, for at se min kærestes lillebror være med i teaterkoncerten.

Onsdag: skal læse flere lektier, til time, og så skal min kæreste og jeg på kursus omkring hvordan man starter egen virksomhed (ren og skær nysgerrighed).

Torsdag: skal jeg i skole x 2, og ellers så står den måske på lidt shopping med min kæreste eller bare ren afslapning.

Fredag: skal jeg læse lektier og på arbejde om aftenen.

Lørdag: skal jeg til Melodi Grand Prix med hele familien og heppe på David Jay!

Søndag: skal jeg til Nørrebrohallens loppemarked, Antik & Genbrug hvor jeg har en stand med min veninde (og hendes kusine og søster) og sælge ud af tøj, sko og andre sager (kom endelig forbi, det er fra 10-15!) og om aftenen skal jeg til min kærestes fars fødselsdag.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply