Happiness Travels

En tur til Malmø

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Forleden dag var jeg en tur til Malmø med min kære familie, det var super hyggeligt. Vi havde desværre ikke rigtigt vejret med os, det var gråt og koldt, men vi fik drukket varm kakao, spist “kanelbüller” og shoppet lidt (blandt andet lidt julegaver), så det var en skøn dag 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Jeg har efterhånden været i Malmø rigtig mange gange efterhånden, da en af mine gode veninder jeg mødte i Oxford også bor der. Det er så tæt på København, og alligevel føles det lidt som om at man er ude og “rejse” når man tager derover – og det elsker jeg.

En ting jeg har lært af svenskerne er deres ord “fika”, som er en betegnelse for; at hygge, drikke kaffe og spise kage og sidde og snakke. De bruger ordet meget, og jeg synes det er så hyggeligt – for det er da også noget af det bedste bare at sidde og hygge på en café med sine veninder, søster, mor eller kæreste.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nu er efterårsferien snart ved at være slut, det har været SÅ rart med et lille break fra studiet og de tunge fag, og få slappet af og ikke mindst at have fået set min søster en masse (hun er på efterskole i år og jeg er flyttet hjemmefra, så det er ikke meget vi ser til hinanden). Jeg håber at I også har haft en rigtig god efterårsferie, hvis I da har haft sådan en, og hvis ikke, at I så stadigvæk har fået lavet nogle hygge stunder her i efterårstiden 🙂 Nogle stearinlys, noget varmt og drikke, en gå tur i det flotte vejr, eller en god bog eller film indenfor er lig med ren efterårshygge!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply