Happiness Personal

endelig ovre på den anden side

Skærmbillede 2016-01-27 kl. 08.30.43

Så blev jeg endelig færdig med alle mine eksamener for 3. semester i går. Og sikke en lettelse. Den sidste eksamen var nemlig en mundtlig en i faget ‘Managerial Economics’ (= erhvervsøkonomi på engelsk). Og det var godt nok en eksamen jeg frygtede, da min stærke side aldrig har ligget i de matematiske-økonomiske fag. Men, helt forbløffet og overrasket endte det faktisk med et 7 tal! Så er meget tilfreds og bare super glad for at jeg nu har overstået og klaret det fag.

Nu er jeg officielt halvvejs igennem min bachelor uddannelse.
Det er for vildt. Tiden går så hurtigt. Nu har jeg kun 1,5 år igen på min bachelor, og så står den nok på en kandidat uddannelse efterfølgende.

I dag skal jeg bare slappe af. Virkelig slappe. For har haft eksamener hængende over hovedet de sidste 2 måneder, og jeg starter på 4. semester på mandag. Så i dag skal der altså lige slappes af, inden jeg nok skal igang med at læse lektier igen i morgen.Skærmbillede 2016-01-27 kl. 08.31.06 Skærmbillede 2016-01-27 kl. 08.31.29

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply