Happiness

EVERYDAY HAPPINESS

Det er ved at være noget tid siden at jeg sidst lavede en udgivelse af ‘everyday happiness’ (eller hverdagsglæde), men det vil jeg begynde på igen, for det er simpelthen noget jeg elsker at følge med i hos andre bloggere, og så kan jeg glædes over hverdagens glæder igen. Denne omgang indeholder også lidt mere af mine nye rutiner som jeg er blevet ualmindeligt glad for at have implementeret, og som måske kan inspirere nogle af jer derude!

It has been some times since I last posted an ‘everyday happiness’ post, but I want to start doing it again, because I love following these blog posts from other bloggers, and then I get to experience the joy of the experiences once again. This round also contains some of my new routines which I’m so happy about having implemented in my life, and which might inspire some of you guys!

Jeg har genfundet min glæde for wellness og selvforkælelse, og at passe rigtig godt på min krop både i form af ydre og indre pleje. Her har jeg for nyligt opdaget rasul ler gennem Carolina, og så er jeg blevet magisk fascineret af krystaller igen (noget jeg nok altid har været, men ikke helt har ville kendes ved i en lang periode. Men må indrømme, jeg har været trofast WITCH-blad fan i mine unge år, og alt hvad der har med magi og spiritualitet at gøre, er jeg bare virkelig betaget af).

I’ve rebound my joy for wellness and selfcare, and I’m taking good care of my body both internally and externally. I have recently discovered morrocan soap clay through Carolina, and I’ve also become magically fascinated by crystals again (something I think I’ve always been, but wouldn’t recognize for a long time. But I gotta admit it, I’ve been a WITCH-magazine fan throughout all of my younger years, and I’m completely fascinated with everything that has to do with magic and spirituality).

Derudover er jeg blevet helt igennem vild med yoga og meditation! Det er noget jeg har leget lidt med fra tid til anden igennem mange år, men nu kan jeg virkelig mærke at jeg er blevet elle vild med det. Også rimelig perfekt, når jeg nu skal til at være Personlig Assistent for fantastiske Cathrine, som netop har afholdt det fineste yoga retreat på Samsø!

I have also become completely in love with yoga and meditation! It’s something I have been flirting with throughout many years but haven’t gotten into something serious with, but now I can truly feel that I have fell completely in love with it. And what a timing, since I’m going to be a Personal Assistent for amazing Cathrine, who has just held a beautiful yoga retreat at Samsø!

Jeg er også blevet almægtig glad for gåture ude i den fantastiske natur, gerne med et inspirerende podcast i ørerne (for tiden er jeg elle vild med Awaken Radio af Connie Chapman, Sustain Daily Podcastet og The Melissa Ambrosini Show af Melissa Ambrosini).

I’ve also become truly happy with walking outside in the amazing nature, and especially with an inspirering podcast in my ears (at the moment I’m listening to Awaken Radio by Connie Chapman, Sustain Daily podcast (Danish) and The Melissa Ambrosini Show by Melissa Ambrosini).

Jeg er sørme også begyndt at juice lidt igen, men jeg mangler opskrift inspiration! Jeg kører nemlig i den samme (dog lækre) opskrift bestående af gulerødder, æbler og ingefær. Så hvis du har en god en, gerne en grøn en af slagsen, så giv endelig lyd!

I’ve also fell in love with juicing a bit again, but I need some new recipe inspiration! I’ve become stuck with the same old (yet delicious) recipe consisting of carrots, apples and ginger. So if you have a good one, especially a green one, please just comment! 

Hvis du ikke allerede har bemærket det, er jeg blevet ret fascineret af det der ayurveda (indisk lægevidenskabs filosofi). Min nyeste bog indenfor den genre er denne fine “et pukka liv” skrevet af Sebastian Pole som er grundlæggeren af te-firmaet Pukka. Den er fyldt med god viden, tips og tricks!

If you haven’t already noticed it, I have become quiet fascinated with ayurveda (Indian medicine philosophy). My recent read in this genre is this pretty book “A pukka life” written by Sebastian Pole which is the founder of the tea-company Pukka. It’s filled with awesome knowledge, tips and tricks!

Og så en af de største glæder! I fredags afholdte jeg mit første TRASH & TALK event med Clean Up Copenhagen. Vi var kun 3 personer, men vi fik samlet masser af skrald sammen, og så blev vi mødt af en masse mennesker der smilede, gav os thumbs up og kom over og roste os for vores arbejde. SÅ fedt! Så, hvis du vil med til det næste event, så hold øje med Clean Up Copenhagen’s Facebook side!

And now time for one of the biggest joys! This Friday I held my first TRASH & TALK event with Clean Up Copehagen. We were only 3 persons, but we collected a lot of trash, and we were met by so many kind people who smiled at us, gave us thumbs up and came over and said that we did a great thing. So awesome! So, if you want to join the next event, just keep an eye out for Clean Up Copenhagen’s Facebook page

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply