Happiness

EVERYDAY HAPPINESS

Her er lige nogle gode minder fra den forgangne uge fra min Instagram. Min forrige uge var intet mindre end skøn, spækket med gode ting og sager! Jeg håber også at I har haft en skøn uge, og at den kommende uge er startet godt.

Here are some good memories from the past week from my Instagram. My past week was so wonderful and filled with good stuff! I hope that you’ve all had a wonderful week, and that this upcoming week has started in a good way.

Jeg bestilte en tur til Budapest sammen med min mor i juni, og en tur til Phuket, Thailand sammen med min kæreste i Oktober – og hvor jeg dog glæder mig!
/ I ordered a trip to Budapest with my mom in June, and a trip to Phuket in Thailand with my boyfriend in October – and I’m looking so much forward to it!

Mine forældre og søster var hjemme og spise aftensmad hos os, og efterfølgende tog vi til NOAH koncert i DR Koncerthus. Min mor havde købt disse fine blomster til mig <3
/My parents and sister came and ate Dinner at our place, and afterwards we went to a NOAH concert. My mom bought these beautiful flowers for me <3

I lørdags var min kæreste og jeg først ude og spise brunch sammen, og så var vi forbi et sted der hedder ‘Khora – virtual reality’, hvor vi prøvede noget ny teknologi, som er ret imponerende så virkeligt at det føles. Man får nogle specielle briller på og så er det som om at man er inde i et bestemt sted. Fx kom der en dinosaur løbende hen  imod mig, og jeg måtte faktisk flytte mig fordi det føltes så ægte.
/on Saturday my boyfriend and I first went out for a brunch, then we went by a place called ‘Khora – virtual reality’, where we tried some new technology, quiet impressive how real it feels. You get these special glasses on and then it feels like you’re in a different place. E.g. a dinosaur came running right against me and I actually had to move because it felt so real.

Samme dag som vi spiste brunch og prøvede virtual reality, det var jo dagen hvor solen skinnede helt fantastisk og næsten alle mennesker i København var udenfor. På vej ned til toget kom jeg forbi disse fine blomster som er et skønt tegn på forår!
/Same day as we ate brunch and tried virtual reality, was the day that the sun was shinning so much and all people in Copenhagen went outside. On our way to the train we passed by these flowers which is a wonderful signal of Spring!

Jeg afsluttede ugen med en tur i biograf sammen med min mor, min mors kusine og hendes mor, og her så vi La La Land. Jeg vidste ikke helt hvad jeg havde af forventninger til denne film, udover at jeg tænkte der måtte være noget der var godt siden den har høstet så mange Oscars hjem. I starten var jeg mest af alt bare imponeret over det æstetiske i filmen og brugen af farver – men efterhånden kom historien også ind under huden på mig. Historien om at følge sin egen drøm, og ikke hvad andre mener at man bør gøre – men at stole på sig selv og gå efter det man drømmer om. Noget så fint, og jeg kæmpede også lidt med at holde tårerne tilbage til sidst.
/Lastly I ended the week with a trip to the Cinema with my mom, my mom’s cousin and her mother, and we watched La La Land. I didn’t really know what my expectations was for this movie, besides I felt like it had to be somewhat good since it has gathered so many Oscars. In the beginning I was mostly impressed by the aesthetics of the movie and the use of colors – but after a while the story really got deep beneath my skin. The story about following your dream, and not what others think you should to – but instead just trust yourself and go after what you dream of. So beautiful, and I had to fight my tears in the end.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply