Happiness Personal

EVERYDAY HAPPINESS

Lige et lille tilbageblik på sidste uge, som endte ud med en omgang forkølelse. Ikke lige hvad jeg havde planlagt, men på den anden side, hvornår har man nogensinde det? Udover det, var sidste uge nu også meget skøn, og dermed lige nogle tilbageblik i form af Instagram-billeder.

Just a little throwback to last week, which ended with me getting a cold. Not exactly what I had planned, but on the other hand, when will you ever plan such a thing? Despite that, last week was pretty wonderful, and hence the pictures from Instagram.

Jeg startede mandag ud med en god time på uni, og tog lige et lille billede af den flotte skole – som åbenbart er designet af selvsamme mand som har designet Opera huset i København.

/ I started out with a Monday class at uni, and just took a little shot of the pretty school – which apparently is designed by the same man who designed the Opera House in Copenhagen.

 


Så var jeg et smut forbi Paludan Bogcafé inde i byen sammen med min bachelor makker og fik lavet lidt på vores bachelor projekt. Efterfølgende var jeg ude for at finde gaver til min kærestes mors fødselsdag (blandt andet forbi Torvehallerne, hvor billedet blev taget). Dog gik jeg selv glip af fødselsdagen, da jeg blev syg senere på ugen… øv altså

/ Then I went to Paludan café in the city with my bachelor-mate and worked on our project. Afterwards I went out to find some presents for my boyfriends’ mom’s birthday (e.g. in Torvehallerne, which is where the picture was taken). I unfortunately missed the birthday, since I got sick later that week…

 

Jeg drak masser af te, for at prøve at få afværget forkølelsen hurtigst muligt

/I drank lots and lots of tea, trying to get rid of the cold I could feel started coming

 


Jeg spiste min yndlings frokost – som simpelthen er noget af det nemmeste og mest simple. Bare godt med grøntsager og ris!

/ I ate one of my favourite lunch dishes – which is one of the easiest and simplest things. Just lots of greens and rice!

Sidst på ugen blev jeg som sagt syg… øv altså. Så det betød at jeg lå på langs på sofaen og ikke bevægede mig i 3 dage. Tilgengæld fik jeg set den nye sundhedsdokumentar ‘What The Health‘, som er lavet af de samme mennesker som har lavet ‘Cowspiracy’. Den kan jeg virkelig kun anbefale. Igen blev jeg så chokeret over sundheds/medicinal/kød-industrien ovre i USA, det er simpelthen bare så grotesk at nogle virksomheder går mere op i at tjene penge, og er ligeglade med at folk bliver syge/dør af at indtage deres produkter. Frygteligt! Bestemt en dokumentar der er værd at se, den får virkelig en til at tænke over nogle ting.

/At the end of the week I got sick … damn it. Which meant that I lay on the couch and did not move for 3 days. But, then I got to see the new documentary ‘What The Health‘, which is made by the same people who also made ‘Cowspiracy’. I can truly recommend this documentary. Once again I was just shocked about the health/medical/meat-industry in the US, it is just so unbelievable that some corporations care more about making money, and that they just don’t care about people getting sick/or dying from consuming their products. It’s terrible! Definitely a documentary worth watching, it really makes you think about some things.

 

Men ja, det var pænt meget min uge. Halvdelen af den gik med at være syg, desværre. Og så afsluttede jeg den af med en søndagsvagt på arbejdet. Jeg er stadig en smule ramt af forkølelsen, men håber på at den snart er helt ovre og så glæder jeg mig til den kommende uge som både byder på mere bachelorskrivning, kaffe-hygge med min mor, kandidat søgning, møde på mit frivillige arbejde og møde på mit arbejde, fødselsdagsfejring for mig sammen med min familie, og måske en tur i biografen og se Beauty and the Beast (den vil jeg nemlig såsåså gerne ind og se!). Jeg håber at I har haft en skøn uge, og at I får endnu en dejlig uge!

But ya, that was pretty much my week. Half of it went by being sick, unfortunately. And then I ended it with work on Sunday. I’m still having a bit of a cold, but I hope that it will be over soon. And then I have lots of good things to look forward to in the upcoming week which will consists of more bachelor project, coffe-date with mom, applying for my master, meeting on my voluntary work and meeting on my regular work, birthday celebration for me with my family, and maybe a trip to the Cinema to watch the new Beauty and the Beast (because I really want to see it!). I hope that you’ve all had a lovely week, and that the next one is going to be just as wonderful!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply