Happiness

EVERYDAY HAPPINESS

Så blev det mandag, og tid til en ny uge, hvilket betyder tid til et lille kig tilbage på sidste uge, som var en skøn én af slagsen!

Then it got Monday, and time for a new week, which means time for a little throwback to last week, which was a wonderful one!

Jeg startede onsdag ud med en skøn morgenmad, og kys og kram og gave fra min dejlige kæreste. Det var nemlig min fødselsdag, og jeg er nu 23

/ I began Wednesday with a lovely breakfast, kiss and hugs and a present from my lovely boyfriend. Because it was my birthday, and I’m now 23 

Af mine dejlige forældre og søster, fik jeg det fineste skrivebord, som jeg er så så glad for!

/ From my lovely parents and sister, I got the most lovely desk, which I’m so so happy for!

 

På min fødselsdag kom jeg endelig ud og spise på Souls sammen med mine forældre, søster og kæreste og det var så godt – læs mere om det her!

/ At my birthday I finally went to Souls together with my parents, sister and boyfriend and it was so good – read more about it here!

Jeg er stort set dagligt begyndt at tørbørste mit ansigt med denne sag fra Karmameju, indlæg kommer om den snart!

/ I’ve almost daily started to dry brush my face with this one from Karmameju, post is coming soon!

Jeg fik de fineste lyserøde roser af min familie på min fødselsdag <3

/ I got the loveliest pink roses from my family on my birthday <3 

Fredag var jeg en tur i Torvehallerne med sødeste Ida, og efterfølgende en smuttur i helsekosten. Senere den dag fik jeg besøg af mine skønne veninder til en gang mexican-dinner-night og hygge!

/ Friday I was in Torvehallerne with sweet Ida, and afterwards a trip to the health store. Later that day I got a visit from my sweet friends for some mexican-dinner-night and a cozy time!

Og slutteligt, så er jeg begyndt at læse denne bog af Melissa Ambrosini, jeg er kun lige startet, men er allerede ret vild med den – men bare rolig, jeg skriver et indlæg om den når jeg er done!

/ And at last I’ve begun reading this book by Melissa Ambrosini, I’ve only just started but I’m already loving it, but don’t worry I’ll write a blog post about it when I’m done!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply