Health

Få forkølelsen væk med et shot!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Engang i sidste uge kunne jeg mærke at forkølelsen var ved at komme snigende, og så kom jeg i tanke om at en af mine veninder fortalte om de her ‘ingefær shots’ hun var begyndt at lave derhjemme, og hvordan hun havde sagt at hun ikke havde været syg længe nu (og hun plejer tit at få en gang forkølelse!). Og så tænkte jeg, at DET måtte jeg jo lige prøve! Så jeg skrev straks til hende og fik opskriften.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OPSKRIFT PÅ INGEFÆR SHOT:
50 g ingefær
1 citron
Lidt honning
1 L vand
Du skræller ingefæren og hakker den i små stykker, så skærer du skralden af citronen og skærer også denne i små stykker. Så sætter du 1 L vand op i kog i en gryde, og putter ingefæren og citronen derned i og lader det stå og små koge i 20 minutter.
Herefter sier du ingefæren og citron stykkerne fra, og du har nu den ‘rene masse’ som du så kan proppe lidt honning i og smage til og VOILA så skal det bare på køl og så har du ingefær shots til 1 uge!
Mine forkølelsessymptomer forsvandt i hvert fald hurtigt igen, om det så var ingefær shottet der har gjort det eller noget andet er ikke til at sige, men jeg fortsætter i hvert fald med at tage shottene her (lige pt. tager jeg et shot om morgnen og et om aftenen), for ligegyldigt hvad så kan lidt ekstra ingefær og citron kun gøre mere godt for min krop!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Har I ellers nogle gode tips og tricks til hvordan man bedst overkommer en god gang forkølelse der sådan kommer sig snigende? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply