Inspiration

Få orden i dit hjem og sind ved at rydde op

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 13.03.21Efter at have læst bogen ‘The life-changing magic of tidying up’ af Marie Kondo, blev jeg vildt inspireret og fik bare lyst til at rydde ud i alle mine ting og minimere hvad jeg ejer, og få orden på de ting jeg faktisk har. Jeg har stadig ikke prøvet KonMari metoden helt til fulde endnu, men jeg har lavet en seriøs udsmidning af ting som jeg ikke føler at jeg har brug for og er glad for længere. Herefter gik jeg igang med en stor oprydning – én ting jeg især syntes var banebrydende, var da jeg så en youtube video af forfatteren til bogen (Marie Kondo) som folder tøj. Jeg har altid bare lagt mit tøj på plads på en ret standard måde, men ved at følge denne metode har jeg fået SÅ meget mere plads og meget mere orden i mine skuffer. Det med at få smidt ud og ryddet op i sine ting, har også givet mere ro i sindet, for nu har de fleste ting en fast plads og der ligger ikke og flyder tilfældige ting, og dermed kræver at jeg skal rydde op hele tiden. Efter dette er jeg også blevet meget mere intesseret i minimalisme, og har hørt en del podcast og set nogle youtube videoer om dette – men meget mere om det i et andet indlæg.

Hvis I har lyst til at læse I kan købe bogen på engelsk her og på dansk her!

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 13.03.54

Jeg blev så grebet af denne metode med at folde tøj på, at jeg spurgte min kæreste om jeg også måtte gå i krig med hans tøj skuffer – så det gjorde jeg og resultatet kan ses nedenunder, før og efter billeder.

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 13.04.20 Skærmbillede 2016-04-01 kl. 13.04.29

(*indlægget indeholder affiliate links)

Læs også: Minimalisme

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  LIVING LIFE WITH LESS BUT WITH MORE VALUE (MINIMALISM) - CAMILLA TROMBORG
  April 4, 2017 at 5:51

  […] 4. Læs Marie Kondo’s bog ‘The Life Changing Magic of Tidying Up’ […]

 • Reply
  CREATE A SPACE YOU LOVE - CAMILLA TROMBORG
  July 24, 2018 at 15:29

  […] out all of the things that doesn’t make you happy (for this little project I can recommend Marie Kondo’s book ‘The Life Changing Magic of Tidying Up“). Hereafter, everytime you bring something new into your life really think about if this is […]

 • Leave a Reply