Holistic beauty & skincare

Give Yourself a Face Massage

Jeg ville lige dele denne video med jer. Jeg er begyndt at følge den så ofte jeg kan, gerne hver morgen. Så starter jeg lige dagen med at skylle ansigtet, tage noget olie i ansigtet og så ser jeg denne video og giver mit ansigt en skøn lille massage. Jeg synes virkelig det er skønt, og det er en dejlig lille luksus hverdagsforkælelse. Og så drikker jeg en masse vand inden da, og bagefter får jeg en kop kogt vand med citron og honning, skønt!

I just wanted to share this video with you. I started doing this facial massage as often as possible, almost every morning. So I begin with washing my face with water, then I put some oil on my face and watch this video and give myself a little wonderful massage. I really find it delightful, and it is such a wonderful luxury everyday treatment for your skin. I also drink a lot of water before doing it, and afterwards I like to finish with some hot water with lemon and honey, so lovely! 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply