Happiness Personal

Glæden ved at få ting gjort

Kender I glæden ved at få ting gjort?
Det er i hvert fald noget der giver mig rigtig meget glæde. Jeg har tit utallige ting jeg gerne vil have gjort og jeg har tusinde to-do lister, og tusinde steder jeg vil se og caféer jeg vil prøve, og mennesker jeg vil se osv.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Det kan være alt muligt fra “Den franske café”, til “se Cisternerne i Søndermarken”, til “få gjort rent, handlet ind, købt en ny cykel kurv” – alt muligt. Og jeg bliver sådan en lille smule mere glad, for hver gang jeg krydser én ting af listen.

Men hvorfor er det så at man tit ikke får gjort de ting man gerne vil? Hvorfor ikke bare gøre det? Tja, jeg tror svaret er dovenskab, i hvert fald oftest for mit vedkommende. Men jeg ender jo med at sidde og se tv eller være på computeren istedet for – og hvad får jeg egentlig ud af dét? Ikke meget. Derfor vil jeg fra nu af prøve at få klaret alle de ting jeg “skal have klaret” hurtigst muligt, og så kan man altid sætte sig og slappe af med tv, computer eller en bog senere 🙂

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I dag var sådan en dag, hvor jeg fik klaret utrolig meget på kort tid, bare små ting, men det var rart. Jeg fik handlet ind, gået med skrald, fået arbejdet videre på en gave til en af mine tætte venner, og jeg fik endelig købt den nye cykelkurv til bagpå min cykel (så det er lidt lettere at handle stort ind). Det var rart!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply