Health

HEALTHY HABIT – MONITOR YOUR SPENDINGS

Så er det blevet en ny uge igen igen, og det betyder tid til en ny healthy habit! Men først, opsummering af sidste uges healthy habit, som var at meditere 10 minutter hver dag i den pågældende uge. Det er såmænd gået meget fint, udfordringen var ikke så svær og krævende, og er bestemt noget jeg vil prøve at holde fast i. Dog blev jeg syg i sidste uge, og har ligget med hoste og snot det meste af ugen, så det der med at meditere og trække vejret dybt fungerede ikke helt så godt, som hvis jeg havde været rask. Jeg prøvede dog at vedligeholde vanen alligevel, men jeg havde nok haft mere gavn og glæde af den, hvis jeg havde været rask. Fulgte nogen af jer derude med i vanen, og hvordan gik det for jer?

Men nu til denne uges healthy habit!

Den vane jeg gerne vil etablere i denne uge er; at skrive ned og holde styr på hvad jeg bruger mine penge på!

Generelt er jeg meget god til at holde styr på min økonomi. Og betaler altid mine regninger osv. til tiden og sparer også op. Dog, har jeg nogen gange været lidt i chok i nogle måneder over hvor mange penge jeg har brugt på ting hist og her. Min tanke er, at hvis jeg noterer hver gang jeg køber noget, så bliver jeg også mere bevidst og tænker mere over mine køb, som måske kan hjælpe min økonomi til at blive endnu bedre. Hvilket jeg mener er sundt. Jeg tror på at vi kan få langt mere ro i sjælen, og have det godt, hvis vi har en god økonomi og ved at vi kan betale vores regninger, uventede regninger og har opsparing til ting vi virkelig vil.

Min tanke er altså, at jeg i denne uge vil notere alt ned hvad jeg bruger penge på (dog ikke mad indkøb, da min kæreste og jeg har et fast rådighedsbeløb til dette, som vi ikke overskrider). Men jeg vil notere alt ned hvad jeg bruger penge på, såsom ting, tøj, café køb osv.

Har du styr på hvad du bruger dine penge på til daglig? Eller kan du ikke forstå hvor de forsvinder hen? Så tag endelig del i denne uges udfordring!

So it’s time for a new week once again, and that means time for a new healthy habit! But first, a little sum up from last weeks healthy habit, which was to meditate each day for 10 minutes. It went well, the habit wasn’t hard or difficult to execute, and is definitely something I’ll try to keep doing. However, I got sick last week, coughing etc., so meditating and breathing deeply did not function as well, as if I had not been sick. Although, I did try to keep the habit, but I think I would have had more joy out of it, if I had been well. Did any of you guys follow the habit, and how did it go for you?

But now time for this weeks healthy habit!

The habit I want to establish this week is; to write down and monitor what I’m spending my money on!

In general I would say that I’m really good at keeping track of my economy. I pay my bills at the right time and saves up money. However, I have had sometimes where I’ve been in a bit of a shock of how much money I’ve spend on something here and there. My thought is to write down every time I spend money on something, so that I can become more aware and think more about what I’m spending my money on, and this might help might economy to get even better. Which I believe is healthy. I believe that we can relax much more and feel good, if we have a good economy and can pay our regular bills, unexpected bills and have a saving account for the things we really want to do.

So my thought is that this week I’ll write down everything that I’m spending my money on (just not grocery shopping, since my boyfriend and I have a stable amount of money which we spend on this, and don’t spend more than that). But I’ll write down everything I spend my money on such as, for example, things, clothes, café visits etc.

Are you aware of what you spend your money on? Or do they somehow just disappear? Please join this weeks healthy habit, and leave a comment if you do!

 

 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Ida B
  January 23, 2017 at 11:52

  Måske vi netop burde mediterer ekstra meget, når vi er syge?

  I hvert fald i følge denne artikel, der forklarer, at meditation styrker immunforsvaret 😉
  http://www.chopra.com/articles/how-meditation-helps-your-immune-system-do-its-job

  Jeg er STOR fan af meditation. Helst hver morgen 10 minutter, og så hvis jeg har brug for det, hvis jeg er i dårligt humør eller uoplagt.

  • Reply
   Camilla Tromborg
   January 23, 2017 at 12:17

   Ja jeg har også læst det styrker immunforsvaret, så jeg må lige meditere en masse så jeg ikke bliver syg igen! 😉

 • Reply
  HEALTHY HABIT - STRETCH EVERYDAY
  January 30, 2017 at 11:01

  […] er det blevet tid til en ny uges healthy habit! Men som altid, først en lille opsummering af sidste uges healthy habit, som var at skrive ned hvad jeg brugte mine penge på i løbet af ugen. Og uha, hvor har jeg fået […]

 • Leave a Reply