Health

HEALTHY HABIT – STRETCH EVERYDAY

Så er det blevet tid til en ny uges healthy habit! Men som altid, først en lille opsummering af sidste uges healthy habit, som var at skrive ned hvad jeg brugte mine penge på i løbet af ugen. Og uha, hvor har jeg fået øjnene op for hvor dyre caffe latter/chai latter er, og hvor stor forskel der er på prisen de forskellige steder. Den ene dag drak jeg en caffe latte med mandelmælk til 54(!),- kr. – dagen efter drak jeg en chai latte til sølle 25,-. Så ja, hvis man gerne vil spare lidt penge, kan det være det værd, at finde nogle steder som sælger tingene for en lidt mindre sum. Men det har været ganske godt at holde styr på hvad jeg har brugt mine penge på, og det har nok også stoppet mig i at bruge dem på noget hist og her.

Men nu til denne uges healthy habit!

Den vane jeg gerne vil etablere i denne uge er; at lave udstrækning og smidighedsøvelser hver dag! 

Dette vil jeg gerne for at vedligeholde, og blive mere smidig. I kan også læse det her indlæg, for at se nogle af mine grunde for at ville gøre dette.

Min tanke er at jeg vil strække ud og lave nogle smidighedsøvelser hver dag i ca. 10 minutter (og gerne mere, hvis tiden lige er til det). Dette er allerede noget jeg gør de fleste dage om ugen, men nogle gange glipper det. Så i denne uge vil jeg prøve at gøre det hver eneste dag.

Hvis du også gerne vil være lidt mere smidig, og holde din krop frisk, så tag endelig del i denne udfordring!

So it is time for a new week with a new healthy habit! But as always, first a little sum up of last week’s healthy habit, which was to monitor what I was spending my money on during the week. And wow, I’ve realized how expensive caffe latte/chai latte’s are, and how much of a prize difference there can be in different places. One day I got a caffe latte with almond milk for 54(!) DKKR, and the next day I got a chai latte for only 25 DKKR. So yes, if you want to save some money, it could be worth it to find places which sells the things you buy regularly for just a little smaller amount. But it has been good to keeping track of what I’m spending my money on, and it has stopped me a few times for just buying a thing. 

But now time for this weeks healthy habit!

The habit I want to establish for this week is; to stretch my body each day! 

This I want to do to keep my body flexible and healthy. You can also read this post, to see some of my reasons for doing so. 

My thought is to stretch each day for about 10 minutes (gladly more as well). I already almost do this every single day, but sometimes I forget about it. So I want to do this for everyday during this week. 

If you want to get more flexible, and keep your body fresh, please take part in this healthy habit!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply