Inspirering people

Hindbærsmoothie og semesterstart

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Så fik jeg mig en mail fra min nye lærer i faget videnskabsteori, om at vi skal læse 70 sider til på tirsdag, hvor dette semester starter. Wuhu. Føler mig ikke helt klar til dette semester, da vi har mange tunge fag, men indstilling gør jo det hele, så må lige prøve at få en mere positiv indstilling til det! Så for lige at kunne overkomme lektierne lidt mere, lavede jeg mig lige en smoothie.

Den bestod af:
– frosne hindbær
– frossen banan
– mælk
– HUSK fiberpulver
(og så er det man skal huske at varme sine frosne hindbær op før man propper dem i sin blender, da man ellers kan få maveproblemer).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Nå, men på trods af at jeg ikke føler mig helt oplagt til at starte studie igen, så virker videnskabsteori faktisk som et ganske spændende, og dog også reflekterende og filosofisk fag. “Hvordan kan man være sikker på at det man ved er virkelighed? For hvad er virkelighed egentlig? Det hele handler vel om menneskers egen forforståelse af verden, og hvad de tillægger den af værdi?” osv. osv. Alle sådanne nogle filosofiske tanker, som er virkelig spændende, men som kan være svære at holde styr på og forstå.

I aften skal jeg heldigvis noget lidt sjovere end at læse lektier, der skal jeg til “Buddy Dinner”. På CBS har vi nemlig et program for alle os der gerne vil tage os af de nye udvekslingsstuderende, så jeg skal mødes og spise middag sammen med 4 andre CBS studerende, samt “deres udvekslingsstuderende” 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply