Happiness Health Holistic beauty & skincare

Husk at tage tid til dig selv

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 13.46.24

Alle er jo forskellige. Nogle får mere energi af at være sammen med en masse mennesker. Andre lige modsat. Jeg er sidstnævnte. Jeg holder ærlig talt mest af at slappe af med få mennesker, og bare hygge. Og jeg skal gerne være lidt alene og slappe af for mig selv også. Noget af det jeg prioriterer højest er at huske at passe på mig selv og lytte til hvad jeg har behov for.

Jeg elsker især at slappe af med en god kop te, og se en film eller læse en bog eller blogs. Derudover er det altid rigtig dejligt at give sig tid til at pleje sig selv, og det gør jeg gerne ved at lave en lille hjemmespa. Det er lidt forskelligt hvad jeg gør for at pleje mig selv, det kan være give mig selv en hårkur (kokosolie), file negle, tage et fodbad, bruge en skrubbemaske, eller tørbørste kroppen.

Jeg har prøvet at skabe en ‘spa’ stemning hjemme i lejligheden ude på vores badeværelse, hvor vi nu har et lille duftlys og jeg har forskellige produkter derude.

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 13.46.11
Hvordan slapper I bedst af? Eller hvad gør I for at passe ekstra godt på jer selv, og pleje jeres hud? 🙂

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply