Happiness Inspiration

Hverdagsglamour

Skærmbillede 2016-04-01 kl. 13.05.04Så blev det endelig(!) min tur til at læse bogen skrevet af en af mine yndlingsbloggere, Emily Salomon. Jeg reserverede den på biblioteket, og fik et chok da jeg var nummer 33 (ja, 33!) i køen. Så det er altså noget af en populær sag den her, men det forstår jeg også godt – Emily er en meget inspirerende kvinde, og jeg elsker hvordan hun formår at finde glæden i hverdagen. Jeg har allerede bladret lidt igennem bogen, og glæder mig til at læse flere af hendes små tips og tricks til at få lidt ekstra hverdagsglæde. I kan forresten købe hendes bog lige her.

I dag har jeg læst lidt lektier, set youtube videoer, lyttet til podcasts, ryddet op i nogle skuffer efter KonMari metoden fra bogen ‘the life-changing magic of tidying’ (*der kommer et indlæg om dette på et senere tidspunkt), siddet udenfor i den dejlige sol, drukket te med honning af min nye fine kop, taget billeder til bloggen og ja, bare slappet af og følt mig inspireret.

Jeg elsker at jeg ikke har nogle timer i skolen om fredagen, da jeg oftest skal arbejde fredag-lørdag-søndag, og så er det skønt med noget tid til at slappe af og lade op til en arbejdsweekend. Skærmbillede 2016-04-01 kl. 13.05.23(*indlægget indeholder affiliate links)

Hvad skal I lave i denne weekend? Og har I nogle gode bog anbefalinger, youtube videoer eller podcasts som er værd at læse, se eller lytte til? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply