Inspirering people

Inspirering people – David Jay

Endnu et nyt tiltag herpå bloggen: inspirerende mennesker.
I disse indlæg vil jeg lave små interviews med personer der inspirerer mig, fordi de lever af at lave det de elsker. Det er personer som jeg finder inspirerende og motiverende, og med disse indlæg, håber jeg at jer derude også vil kunne finde stor inspiration i mødet med disse mennesker.

Den første inspirerende person er:

David Jay

Skærmbillede 2016-01-12 kl. 12.44.48

David Jay er sanger og du kender måske allerede nogle af hans sange, såsom ‘Selfiestick‘ og  ‘Dance Wit You‘. I år skal David Jay så være med i Melodi Grand Prix.
Lær David bedre at kende lige her. 

Kort om dig selv:
David Jay, 29 år, vokset op i Valby og på Frederiksberg. Altid dyrket sport og idræt på højt plan. Vokset op med dansk mor og en gambiansk far.

Hvornår vidste du at du ville lave musik?
Jeg har altid haft stor interesse for music, som barn ville jeg hellere se musikvideoer end tegnefilm.

Hvornår begyndte du at lave musik?
I 2011 udgav jeg mit første mixtape som har sangen “Dance Wit You” som vi skød video til og endte med 3 1/2 års radio rotation i svensk P3 – Din Gata 100,6.

Hvad motiverer dig mest?
Selve processen i alt hvad vi laver, at kombinere talent, vilje og hårdt arbejde og samarbejde på kryds og tværs af mennesker, brancher og funktioner.

Hvad gør du hvis du mangler inspiration?
For det meste handler det om at tage sin tid eller være bedre forberedt, så plejer det at komme af sig selv 😀

Hvad elsker du mest ved dit job? 
Igen processen i at få lov til at arbejde med det man brænder så meget for, og selvfølgelig også skabe resultater og færdiggøre de projekter vi har gang i.

Hvad er dit bedste råd?
At arbejde på dig selv som artist og privat person, for at blive den bedste version af DIG! Der efter søge muligheder der hvor der er brug for dig og dine talenter eller viden. Og så hjælper det også hvis man har nogle gode venner og familie som giver dig din ro, men heller ikke er bange for at give dig en lille verbal hentydning. Hold hovedet højt med begge ben på jorden, og kæmp for dine drømme!

Tak til David Jay for at deltage i dette interview, du kan følge med i David og blive opdateret på hans nyeste musik inde på hans Facebook side her. 

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Inspirering People - Julie Bowall
  January 17, 2017 at 13:30

  […] kan også læse interviews med blandt andet David Jay her, Emma Martiny her, Mia Gardum her og Michelle Nielsen […]

 • Reply
  INSPIRERING PEOPLE - IDA BLOM - CAMILLA TROMBORG
  January 18, 2017 at 7:21

  […] kan også læse interviews med blandt andet David Jay her, Emma Martiny her, Mia Gardum her, Michelle Nielsen her, og Julie Bowall […]

 • Reply
  INSPIRERING PEOPLE - CAMILLA TROMBORG
  March 24, 2017 at 11:01

  […] Interview med David Jay […]

 • Leave a Reply