Inspirering people

Inspirering People – Emma Martiny

I disse indlæg vil jeg lave små interviews med personer der inspirerer mig, fordi de lever af at lave det de elsker. Det er personer som jeg finder inspirerende og motiverende, og med disse indlæg, håber jeg at jer derude også vil kunne finde stor inspiration i mødet med disse mennesker.

Den anden inspirerende person er:

Emma Martiny

Skærmbillede 2016-01-14 kl. 15.47.43

Emma Martiny er en dansk blogger, som også har udgivet kogebogen “Skønne salater & vidunderligt tilbehør”, samt har sit eget podcast “Martiny Podcast”. 
Lær Emma bedre at kende lige her. 

Kort om dig selv:
Mit navn er Emma Martiny. Jeg er 22 år og bor i fine Århus i en lille lejlighed sammen med min kæreste. Og så er jeg også veninde, datter, storesøster og alt muligt der imellem 🙂 Til hverdag studerer jeg på Journalisthøjskolen, og så blogger jeg på 6. år på EmmaMartiny.dk. Jeg ser min blog lidt som et personligt livsstilsmagasin, og jeg deler både billeder, tekst, video og lyd (i form af et nyligt startet podcast) om mad, mode, skønhed og iværksætteri samt tanker om det at være en ung kvinde i starten af 20’erne. En af mine store passioner er madlavning, og min første kogebog ”Skønne salater & vidunderligt tilbehør” udkom i 2015. Dette år har jeg min næste kogebog ”Herlig & ærlig mad” på vej, og den rammer boghandlerne til april.

Hvordan og hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg begyndte min blog i gymnasiet, da jeg interesserede mig meget for at lægge make-up. Hver aften lagde jeg de vildeste makeup-looks, hvorefter jeg så vaskede dem af igen. Da jeg opdagede, at der fandtes blogs, startede jeg min egen, hvor jeg delte billeder af de forskellige looks. Og ja, så er bloggen sådan set bare vokset med mig lige siden, efterhånden som jeg er blevet ældre og har fået nye interesser 🙂

Har du altid ville lave det du laver i dag (karrieremæssigt)? 
Både ja og nej. Jeg har altid gerne har ville arbejde med mennesker og formidling, men jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville kunne have nået at “udrette” så meget som blot 22-årig. Og så har jeg nok også altid vidst, at jeg gerne ville noget lidt anderledes, for jeg har har aldrig kunne se mig selv i et klassisk 8-16-job.

Hvad gør du hvis du mangler inspiration?
Det sker af en eller anden grund aldrig 😉

Dine 3 bedste sundhedstips?
1) Meditér
2) Spis flere grøntsager
3) Rør dig hver dag og sved mindst et par gange om ugen

Og lad så være med at bruge unødvendig energi på det! Stop med snakke/læse/spekulere over sundhed, og gør de fornuftige ting, du ved, er godt for dig. Du skal være sund, så du kan leve dit liv. Din sundhed skal ikke være dit liv.

Dine 3 bedste skønhedstips?
1) Lad være med at bruge mange penge på dyre cremer, der ikke virker
2) Undlad at vaske dit hår hver dag
3) Less is more – men rød læbestift er altid en god idé 😉

Hvad elsker du mest ved dit job?
At jeg laver aaaalt muligt forskelligt kreativt, konstant bliver udfordret og er i dialog med søde mennekser. Og at jeg tjener penge på ting, jeg ville gøre, selvom jeg ikke fik en øre for det.

Dit bedste råd?
More doing, less worrying. Find ud af, hvad du gerne vil og GØR NOGET VED DET. Som regel er det værste, der kan ske, at det ikke lykkes, og det er der aldrig nogen, der er døde af.

Tak til Emma Martiny for at deltage i dette interview, du kan følge med i hvad Emma laver på hendes blog lige her!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  3 GOOD PODCASTS - CAMILLA TROMBORG
  January 5, 2017 at 12:20

  […] Podcast – Emma Martiny  Emma Martiny har jeg nævnt herinde førhen, og jeg har også lavet et lille interview med hende som I kan læse her. Men, Emma er simpelthen en af de mest inspirerende kvinder jeg kender, og hun gør sig nogle […]

 • Reply
  INSPIRERING PEOPLE - IDA BLOM - CAMILLA TROMBORG
  January 19, 2017 at 13:49

  […] kan også læse interviews med blandt andet David Jay her, Emma Martiny her, Mia Gardum her, Michelle Nielsen her, og Julie Bowall […]

 • Leave a Reply