Inspirering people

Inspirering people – Mia Gardum

I disse indlæg vil jeg lave små interviews med personer der inspirerer mig, fordi de lever af at lave det de elsker. Det er personer som jeg finder inspirerende og motiverende, og med disse indlæg, håber jeg at jer derude også vil kunne finde stor inspiration i mødet med disse mennesker.

Den tredje inspirerende person er:

Mia Gardum

Skærmbillede 2016-02-02 kl. 13.22.47

Mia Gardum er dansk mode og livsstilsblogger fra Aarhus. Mia har desuden stort fokus på sund mad og en sund livsstil, og er igang med at skrive sin egen kogebog som udkommer til næste år.
Lær Mia meget bedre at kende lige her.

Fortæl kort om dig selv:
Mit navn er Mia og jeg blogger på GARDUM. GARDUM startede ud som en modeblog, men har siden da udviklet sig til at blive en livsstilsblog med plads til både mode, skønhed, opskrifter, interiør, debatindlæg og personlige refleksioner. Udover bloggen driver jeg også en YouTube-kanal og så er jeg igang med at skrive en kogebog, som udkommer til næste år. Udover alt dette er jeg pt igang med at skrive min bachelor i engelsk/kommunikation og så arbejder jeg som modeskribent på en avis.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Jeg havde fulgt blog-mediet i rigtig mange år, inden jeg fandt modet til at starte min egen. Den afgørende faktor var mest af alt, at jeg var startet på et studie som hang mig langt ud af halsen. Da jeg vidste, at jeg nok ikke ville finde et andet studie, som kunne skabe den fremtid, jeg drømte om, valgte jeg at blive på studiet og så i stedet skabe et sted, hvor jeg kunne være kreativ og skabe selv. Og det blev altså til GARDUM.

Hvad er dine planer for fremtiden, og I hvor høj grad bygger det på din success fra din blog?
Lige nu kan det gå i rigtig mange retninger. Én ting er dog sikkert: jeg vil lave noget med kommunikation. Og så vil jeg rigtig gerne forsætte med at skrive, for det er min største passion. Bloggen har skabt sindssygt mange muligheder netop indenfor dette felt, og jeg er overbevist om, at jeg aldrig var endt der, hvor jeg er i dag, uden bloggen. Men lige præcist hvad fremtiden bringer, det er jeg ikke sikker på. Jeg er dog sikker på, at det bliver rigtig godt, og at jeg nok skal få succes med hvad end jeg ender med at lave. Det må man godt sige, ikke?

Hvad inspirerer dig?
Det kommer lidt an på, hvad det drejer sig om. Mode/interiør/skønhed bliver jeg inspireret omkring på Tumblr og Instagram. Men mine længere skriverier (som er min personlige favorit-del af bloggen) er inspireret af samtaler med andre mennesker, hændelser i mit liv og i verden omkring mig.

Dine 3 bedste sundhedstips?
Drik vand (gerne 1 liter inden morgenmaden), dyrk yoga (godt for krop og sind) og spis så uforarbejdet (og gerne vegansk, hæhæ) som muligt.

Dine 3 bedste skønhedstips?
Drik nok vand, farv dine øjenbryn selv (det gør en kæmpe forskel!) og brug en lysreflekterende concealer under øjnene (jeg er vild med Rimmels Wake Me Up Concealer – den er hammer billig!)

Hvad elsker du mest ved at være blogger?
Jeg elsker interaktionen med mine læsere og følgere! Jeg er vildt heldig at have ekstremt engagerede læsere, som gerne deler personlige erfaringer og historier, og jeg er så taknemmelig hver gang de giver lidt af sig selv. Det er så fedt at kommunikationen på især min blog går begge veje og ikke kun fra mig til dem!

Dit bedste råd?
Det er et stort spørgsmål! Det kommer nok lidt an på, hvad det handler om. Hvis jeg skal give mit bedste råd sådan i livet generelt, så må det være at prioritere sig selv over alt andet. Det lyder super egoistisk, men jeg har brugt en stor del af mit liv på at sætte mig selv i anden række, og det kommer der virkelig ikke noget godt ud af. Når man begynder at prioritere sig selv højest bliver man automatisk et gladere menneske med mere overskud og så vil man automatisk også være endnu mere værd for sine omgivelser.

Tak til Mia Gardum for at deltage i dette interview, du kan følge med i hvad Mia laver på hendes blog lige her!

Du kan også læse interviews med blandt andet David Jay her og Emma Martiny her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply