Inspirering people

Inspirering people – Michelle Nielsen

I disse indlæg vil jeg lave små interviews med personer der inspirerer mig, fordi de lever af at lave det de elsker. Det er personer som jeg finder inspirerende og motiverende, og med disse indlæg, håber jeg at jer derude også vil kunne finde stor inspiration i mødet med disse mennesker.

Den fjerde inspirerende person er:

Michelle Nielsen (Stonemuse)

Skærmbillede 2016-02-18 kl. 13.26.40

Michelle Nielsen har livstilsbloggen Stonemuse og så er hun uddannet multimediedesigner fra Aarhus. Michelle tager de fedeste billeder, har den flotteste stil og skriver særdeles interessante indlæg.
Lær Michelle meget bedre at kende lige her.

Fortæl kort om dig selv:
STONEMUSE kan folk forvente en meget æstetisk modeblog, med stor stor fokus på det visuelle. Min blog er altid personlig men det er det visuelle, som oftest er i fokus. Det med den røde tråd er vigtigt for mig (og det er på tværs af alle de medier jeg benytter mig af) og det håber jeg skinner tydeligt igennem på bloggen.
Jeg er meget åben omkring mine ambitioner om at kunne leve af at blogge og blive selvstændig, så det fylder mere og mere på bloggen.

Hvorfor begyndte du at blogge?
Meget kedelig historie. Jeg startede på TEKO i Herning hvor der jeg skulle pendle halvanden time hver vej, så jeg startede en blog for at dræbe tiden i toget hver dag. Så blev jeg bidt af det og nu kunne jeg ikke forestille mig en hverdag uden min blog.

Hvad er dine fremtidsplaner?
Jeg vil gerne leve af mine onlineforetagender. Lige nu tjener jeg penge på min blog og min instagram og har jeg også nogle freelancejobs, hvor jeg arbejder med mediestrategier og produkt fotografering. Det er mange forskellige ting men jeg synes det er så sjovt – og jeg håber at jeg kan blive ved med det i fremtiden.

Hvad inspirerer dig?
Uh, det er der virkeligt mange ting der gør. Når jeg skal tage mig sammen om et projekt, så hører jeg en masse podcasts om inspiration og motivering. Ellers navigerer jeg ret meget rundt i blogland og der bliver jeg også inspireret af andre bloggere – der er efterhånden en god håndfuld seje blogs i Danmark, så dem klikker jeg ind på hver dag.

Dine 3 bedste sundhedstips?
Åh, det ved jeg næsten ikke. Personligt sørger jeg for at gå 10.000 skridt hver dag, jeg husker mine kosttilskud hver morgen og så drikker jeg rigtigt meget vand.

Dine 3 bedste skønhedstips?
Den er også svær. Husk at få sovet igennem hver nat, brug penge på at tage til frisøren engang imellem og så gør Moraccanoil altså underværker for ens hår.

Hvad elsker du mest ved at være blogger?
Netværket og fællesskabet! Jeg ville aldrig have drømt om at kende så mange (seje) mennesker inden jeg fik min blog. Når du møder en ny person, så kan man næsten bare altid finde noget at snakke om, hvis den anden person også har en blog. Det er så hyggeligt og næsten alle mine tætte veninder har blogs efterhånden.

Dit bedste råd?
Hvis der er noget, som du gerne vil opnå, så sig det højt. Der sker bare et eller andet når du tør sige hvad du virkeligt vil og hvad du drømmer om.

Tak til Michelle Nielsen for at deltage i dette interview, du kan følge med i hvad Michelle laver på hendes blog lige her!

Du kan også læse interviews med blandt andet David Jay her, Emma Martiny her og Mia Gardum her.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply