Inspiration

INTERESTING THINGS

Så blev det onsdag igen, og det betyder tid til endnu en omgang af ting og sager jeg har fundet interessante!

 1. Jeg har allerede prøvet Stinna’s opskrift på sunde snickersbidder og jeg ELSKER DEM! Og hun har sørme også en opskrift på sunde snickerskugler! Jeg tænker at dette er den perfekte snack at have med på studiet eller bare når man sidder og arbejder, så dem skal jeg prøve at lave snart
 2. Hvis du ikke allerede vidste det, så har jeg et lille mini projekt kaldet Clean Up Copenhagen. Det handler om at samle skrald op fra naturen. Og vi afholder vores 2. TRASH & TALK event lørdag d.23. september i Amager Strandpark kl. 11, så kom endelig med  – du kan læse mere om det lige her!
 3. I sidste uge var jeg på Hope bar for første gang (og hvilket skønt sted!), og der fik jeg en matcha latte. Det var sådan en positiv oplevelse, for jeg har nemlig prøvet at lave det én gang før herhjemme og det var virkelig ikke en succes. Men dette smagte skønt, og nu er jeg blevet helt hooked på at finde en god opskrift jeg kan lave herhjemme – så del endelig hvis du har en lækker matcha latte opskrift!
 4. En ioniseringsmaskine står rimelig højt på ønskelisten. Efter at have læst omkring at leve en mere alkaniseret/basisk livsstil, er jeg blevet helt hooked på at eje sådan en maskine
 5. Maca pulver er noget jeg tænker jeg skal have fingrene i. Maca pulver kan nemlig hjælpe med at stabilisere ens hormonbalance, hvilket jo er ret fantastisk. Eneste problem, jeg aner ikke lige hvad jeg skal bruge det til? Måske i en gurkemeje eller matcha latte? Har i nogen forslag?


English
:

Then it became Wednesday again and that means time for another round of things I have found interesting!

1. I’ve already tried Stinna’s recipe for healthy snrickersbites and I LOVE THEM! And she also has a recipe for healthy snickers balls! I think this seems like the perfect snack to bring along to university or just when I’m working, so I’m definitely going to make these very soon
2. If you didn’t already know, I have a mini project called Clean Up Copenhagen. It is about picking up trash from nature. And we are having our 2nd TRASH & TALK event Saturday 23rd of September in Amager Strandpark at 11am – please join us, you can read more about it here!
3. Last week I visited Hope bar for the first time (such a lovely place!) and I got a matcha latte. It was such a positive experience, because I have tried to make a matcha latte at home once before and that was definitely not a success. But this one was really tasty, and I’ve gotten hooked on finding a good recipe I can make at home – so please share if you have a delicious matcha latte recipe! 
4. An ionizing machine is pretty high on my wishlist. After having read about living a more alkaline life, I’ve gotten completely hooked on owning such a machine
5. Maca powder is something I want to buy soon. Mac powder can help stabilize your hormone balance, which is pretty amazing. Only problem, I don’t know what to use it for? Maybe in a turmeric or matcha latte? Do you guys have any suggestions?

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ida
  September 6, 2017 at 9:52

  Jeg overvejer også virkelig vandmaskinen! Haha 😀

  Dog synes jeg godt, der kunne være livslang garanti på den, når man betaler en god sjat penge 🙂

  • Reply
   Camilla Tromborg
   September 6, 2017 at 10:06

   Helt enig med livsgarantien!
   Vi må spare op må vi 😉

 • Reply
  Greensca
  September 10, 2017 at 19:23

  Hi Camilla! Just to say that I like very much your green world 🙏🍃💚.

 • Leave a Reply