Travels

Jeg skal ud og rejse

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 10.09.32Der er intet bedre i disse kolde vintermåneder, end tanken om at jeg snart (faktisk kun om 24 dage!) skal ud og rejse til nogle varme lande! Jeg skal nemlig på krydstogt til Caribien! Og det skal jeg sammen med min kæreste og hans familie. Vi skal være væk i 10 dage, og vi skal sejle rundt til en masse forskellige øer (Barbados, St. Lucia, Antigua, St. Maarten, St. Thomas og så tilbage til fastlandet – Puerto Rico). Jeg kan slet ikke vente med at komme ned i varmen og opleve kulturen og landskabet på alle de forskellige øer. Min kæreste og jeg fik vores vaccinationer i går (stivkrampe og hepatitis A) – og er derfor lidt ømme i armene i dag.

I dag skal jeg vitterligt ikke særligt meget, udover at have læst nogle lektier og lavet en opgave. Derudover har jeg ryddet op i hele lejligheden, og filmet lidt, har nemlig planer om at jeg skal prøve kræfter med noget videoredigering – og så tænkte jeg at jeg ville lave en lille ‘lejligheds tour’ (nu må vi se om det lykkedes).

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 10.12.34

Skærmbillede 2016-02-23 kl. 10.12.50(Nu sidder jeg med en kop grøn te og har lige bagt sunde cookies, og er nu helt klar til at lave mine lektier)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply