Inspirering people

Lækker vegansk chili sin carne

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Efter at have kigget på Mias (fra Gardum.com) lækre veganske opskrifter længe, fik jeg endelig prøvet én af dem af i dag og den smagte SÅ lækkert!
Jeg lavede hendes chili sin carne, se opskriften her.
Det næste jeg skal prøve at lave er hendes veganske lasagne, som ser virkelig lækker ud!

Nu da jeg allerede er inde på det, vil jeg også bare gerne generelt anbefale Mias blog. Den er virkelig fin, hun har så fin en stil og et rigtigt sundt og positivt syn på selve livet. Hendes blog inspirerer mig i den grad! Og så kan jeg desuden slet ikke vente til at hendes kogebog (med fokus på plantebaseret mad), udkommer engang til næste år!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply