Inspiration Personal

Livsændrende dokumentarer

Nogle gange kommer man forbi nogle ting, som bare ændrer hele ens livssyn – og det er fantastisk. Det har jeg oplevet med mange bøger, film, musik osv. Men nogle af de ting som har gjort størst indtryk på mig – og har fået mig til at indse at man KAN få sine drømme til at gå i opfyldelse, hvis man tror nok på det og gør noget for det – er disse to dokumentar film.
Skærmbillede 2015-08-24 kl. 14.22.50

The Secret – denne bog faldt jeg over da jeg var i London i 2012. Fantastisk inspirerende og magisk bog, som virkelig åbnede en helt ny verden op for mig – den fik mig til at se meget mere positivt på hele livet, og på at alle mine drømme kan gå i opfyldelse, hvis bare jeg vælger at tro nok på det! Udover bogen, som jeg synes at man bør læse, så kan man også se filmen – lige her.

Skærmbillede 2015-08-24 kl. 14.22.28

Finding Joe – denne dokumentar film har jeg lige set i dag, faktisk har jeg lige afsluttet den for 5 minutter siden. Den opdagede jeg via Mia Gardum’s indlæg om dokumentarer. Fantastisk inspirerende, og lærerig omkring hvordan man skal overkomme sin frygt, for at udvikle sig og lære. Tankerne bag hele denne idé kommer fra manden Joseph Campbell, som jeg først har lært at kende i dag, men som lyder som en fantastisk inspirerende mand, som jeg helt sikkert skal læse mere om. Denne film kan I se lige her.

Jeg er bestemt for at man skal følge sine drømme og ikke være bange for at prøve at realisere dem, og alligevel kan jeg nikke genkendende til den “frygt for usikkerheden” som der bliver snakket om i “Finding Joe”. For det er skræmmende, at kaste alt det sikre væk og 100 % følge ens drømme. Jeg prøver dog, og det vil jeg arbejde på at gøre hele mit liv. Jeg vil aldrig stoppe med at følge mine drømme.

Hvilke drømme har I? Kender i også frygten for at følge dem? Og hvad gør I for at se jeres frygt i øjnene? 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply