Inspiration

Lyserød te og en ny bog

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Verdens bedste te jeg nogensinde har smagt, er denne fine lyserøde sag fra Østerlandsk med smagen “Strawberry Cream”. Jeg fik den i gave af mine kærestes forældre, og den dufter SÅ skønt (og hvis man propper honning i, mhmm, så er det bare det bedste hertil efteråret!)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dette fine lille kort købte jeg for en svensk 10’er i “Lagerhaus” i Malmø i sidste uge, da jeg var der med min familie.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min mutti og jeg har desuden købt denne bog sammen, og jeg starter med at læse den og så overtager hun efter. Jeg er ikke kommet så langt endnu, men glæder mig til at læse den da jeg kun har hørt en masse godt om den – og desuden bliver den lavet til en film, som skulle udkomme i foråret 2016.
Jeg kunne også rigtigt godt tænke mig at læse den lille bog “Alene i Paris” skrevet af samme forfatter.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ellers så håber jeg bare at I alle får en dejlig dag derude 🙂 Jeg vil i hvert fald få drukket en masse af den dejlige te, imens jeg laver dagens lektier og opgaver.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply