Happiness Personal

MAKE A LIST OF WHY YOU LOVE SOMEONE

Jeg følger Tony Robbins på Instagram (hvis I ikke allerede kender Tony Robbins, men elsker hvad der har at gøre med coaching og selvudvikling, så tjek ham ud! Der er blandt andet en film om ham på Netflix som hedder ‘I am not your guru’), og forleden lagde han et billede ud hvor der stod:
Give your best friend and/or significant other a list of reasons why you love them“.

Jeg syntes simpelthen at tanken var så fin og smuk, jeg screenshottede straks billedet og i dag fik jeg så sat mig ned og skrevet et lille brev til henholdsvis min mor, far, søster og kæreste, med grunde til at jeg elsker dem. Jeg tænkte at jeg ville dele tanken herinde, ikke brevene – de er for private, og er kun til de enkelte personer. Men syntes at det var så fin en lille ting at gøre, og det kræver ikke det helt vilde, og det kan man give som et julekort – et helt specielt julekort, hvor der er lagt ekstra tanke og følelse i det. Jeg håber at de bliver glade for det, og jeg glæder mig til at se deres ansigtsudtryk når de læser dem.

I’m following Tony Robbins on Instagram (if you do not already know Tony Robbins, but you are interested in coaching and self development, you should definitely check him out! There’s a movie about him on Netflix called ‘I am not your guru’), and the other day he posted a picture saying:
“Give your best friend and/or significant other a list of reasons why you love them”.

And I thought that it was just the sweetest and kindest thing one can do for another, I immediately took a screenshot of the picture, and today I sat down and wrote a little letter for my mom, dad, sister and boyfriend, with reasons for why I love them. I thought I would share the thought in here, not the letters – they are too private, and only meant for the specific persons. But I thought that it was such a nice gesture, and something you can give as a Christmas card – a very special card, where you’ve put some extra thoughts and feelings into it. I hope that they’ll get happy when they receive it, and I cannot wait to see the look on their face as they read it.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ATTRACTING LIKE-MINDED PEOPLE - CAMILLA TROMBORG
    March 6, 2017 at 11:40

    […] Read also: Make a list of why you love someone […]

  • Leave a Reply