Health

Mere sundhed i hverdagen

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Min kæreste og jeg havde en klar aftale om at når vi flyttede sammen skulle vi leve så sundt som muligt, for vores helbreds skyld – og det går faktisk strygende godt 🙂 vi sørger for at spise sundt og godt med frugt og grønt, og hvis man bliver lidt snack sulten har vi kiks, knækbrød osv. til at stille sulten med – og jeg elsker det!

I sammenhæng med at få en sundere hverdag ville jeg også lige anbefale nogle bøger. Bogen “Sund mad – let at lave” fik jeg af mine forældre, og den er virkelig god! Den indeholder en masse sunde og lækre retter, og derudover er der tips og tricks til bl.a. “Kostråd”, “Opbevaring af mad”, “Økologi” osv. alt muligt godt og vigtig viden! Derudover har jeg bøgerne “high on juice” og “high on smoothies”, med lækre og sunde juice og smoothies opskrifter skrevet af Mads Bo.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Her er et lille eksempel på gårdagens sunde aftensmåltid nedenunder. Efter vi havde været nede og træne, lavede vi søde kartofler i ovnen (krydret med chili, paprika og noget hvidløgsblanding – SÅ godt), kylling og gulerod og agurk.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Hvad gør I for at få en sundere hverdag? Har I nogle gode sunde snacks til at stille sulten med? 😀

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply