Environment

MIN KLIMAKAMP (TV SERIE)

Jeg ville lige hurtigt dele denne fine tv-serie med jer. Den hedder “Min Klimakamp”, og er en norsk serie, som man kan se via dr.dk’s hjemmeside. Serien handler om nordmanden Live Nelvik (som nok er en af de sødeste og sjoveste damer nogensinde) som påbegynder et nyt projekt.

Serien starter med at hun får beregnet hendes CO2-udslip, som ligger meget højt. Hun skal så prøve at skære sit forbrug ned, så det passer til FN’s anbefalinger for hvad et menneskes CO2-udslip bør ligge på.

Igennem hvert afsnit snakker hun med en masse mennesker som alle gør hvert deres for at nedskære deres CO2-udslip og hjælpe klimaet. Her snakker hun med veganere og det med at skære ned på ens kødindtag, hun snakker med en mand som bygger huse af skrald, hun snakker med en New Yorker pige som prøver at leve ud fra zero-waste princippet med ikke at smide skrald ud og meget mere.

Serien har det fineste budskab, om at vi allesammen kan gøre bare en lille smule mere på forskellige punkter for at forbedre klimaet og passe på Planeten – derudover er serien simpelthen alt for sjov, for Live Nelvik er virkelig bare skøn! Bestemt værd at se, og et afsnit varer max 30 minutter.

This program is in norwegian, and I can only find it with Danish subtitles unfortunately. But it’s about a Norwegian trying to learn how to cut down on her CO2-emission, and thereby help save the climate.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    ZERO WASTE LIVING - CAMILLA TROMBORG
    April 28, 2017 at 14:30

    […] Read also: Min Klimakamp (tv serie) […]

  • Leave a Reply