Happiness Inspiration Personal

Minde æsken og året der gik

Skærmbillede 2015-12-22 kl. 13.24.11

Jeg har igennem de sidste 3-4 år gemt på ting som minder mig om nogle gode tider. Det kan være kort fra folk jeg holder af, billetter fra biograf eller teater ture, fly billetter og alt muligt. Alle disse små minder har liggende i en lille æske, og så, engang imellem, tager jeg den frem og mindes alverdens gode tider og sætter pris på alle de fantastiske oplevelser jeg har haft i mit liv – og alle de fantastiske mennesker ikke mindst.
Den anden dag blev min første lille æske simpelthen for lille til alle mine minder, så jeg var lige forbi Søstrene Grene med min mor og købe den store lyserøde æske med prikker på, som I ser på billedet 🙂
Nu er der plads til mange, mange flere gode minder!

Nu da 2015 er ved at være ovre, tænkte jeg på alle de gode ting der er sket i år:
– Jeg har været i Malmø 2 gange (og skal derhen igen til nytår)
– Jeg har været i Lund
– Jeg har været på Bornholm
– Jeg har været i Paris med mine bedste veninder
– Jeg har været i Barcelona med min dejlige kæreste
– Jeg er flyttet i den hyggeligste lejlighed med min kæreste
– Jeg har været i spa med min kære mor 2 gange
– Jeg har prøvet at klatre på en klatrebane
– Jeg har prøvet at køre gokart
– Jeg har været på Samsø
– Jeg er blevet frivillig skribent for oplevbyen.dk
– Jeg er næsten igennem halvdelen af min bachelor uddannelse
– Jeg har afsluttet et stort projekt, som jeg har store planer for
og ikke mindst har jeg tilbragt tid med mine fantastiske venner og dejlige familie!

2015 har været et fantastisk år – og jeg tror på, at 2016 bliver endnu bedre 🙂
Glædelig jul og godt nytår til alle derude.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply